Poratuuli
 
     
    


Siirry tilaamaan
 
AKKUTYÖKALUT
HIONTA JA KIILLOTUS
HÖYLÄYS
IMURIT JA PÖLYNPOISTO
JYRSINTÄ
KAIVERRUS, VEISTO JA LEIKKAUS
KULMAHIOMAKONEET
METALLINTYÖSTÖ
MITTAUS JA MERKITSEMINEN
MUUT KONEET JA LAITTEET
MUUT KÄSITYÖKALUT
PIENOISPORAKONEET, ASKARTELU JA MUUT TARKKUUSTYÖKALUT
PIHA JA PUUTARHA
PORAUS
PURISTIMET
PUUNKÄSITTELYAINEET JA LIIMAT
PUUT JA MUUT RAAKA-AINEET
RUUVAUS JA KIINNITYS
SAHAUS
SORVAUS
SUOJAVÄLINEET
TAPITUS JA LIITTÄMINEN
TEROITUS
TYÖPÖYDÄT, SÄILYTYS JA APUVÄLINEET
VARAOSAT
YKSITTÄISKAPPALEET JA MUUT ERIKOISTARJOUKSET
PORATUULI OY
Kappelikatu 11
45130 KOUVOLA
puh: (05) 375 8277
poratuuli[at]kymp.net
www.poratuuli.fi

Palvelemme:
arkisin klo 9.00-17.00
Y: 1091358-3

SIVUJEN SISÄLTÖ
© PORATUULI OY

Kaikki hinnat sis. alv 24%

Tervetuloa Poratuulen verkkokauppaan!

Poratuuli Oy on vuonna 1997 perustettu sähkötyökalujen ja puuntyöstön erikoisliike. Avasimme verkkokauppamme loppuvuodesta 2009. Näiltä sivuilta löytyy jo nyt tuhansia tuotteita ja päivitämme lisäyksiä joka päivä.

Ostaminen verkkokaupastamme on:

…HELPPOA

Valttejamme ovat asiantunteva ja henkilökohtainen palvelu, laaja ja laadukas valikoima, kilpailukykyiset hinnat sekä nopeat toimitukset.

Voit selata verkkokauppamme laajaa valikoimaa tuoteryhmittäin tai hakea tiettyä tuotetta millä tahansa hakusanalla. Lisättyäsi haluamasi tuotteet ostoskoriisi, täytä yhteystietosi ja valitse maksu- ja toimitustavat.

Käsittelemme tilauksesi mahdollisimman nopeasti. Kasattuamme tilauksesi valmiiksi lähetämme antamaasi sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistuksen ja/tai laskun.

Varasto-ohjelmaamme kuuluvat tuotteet ovat perillä nopeimmillaan jopa seuraavana päivänä, mutta pääsääntöisesti viimeistään 2-3 arkipäivän kuluessa.

…EDULLISTA

Poratuuli pyrkii myymään laatutuotteita mahdollisimman kilpailukykyiseen hintaan. Vuosikymmenten kokemus alalta takaa hyvät suhteet kaikkiin merkittäviin tavarantoimittajiin, ja ketjuihin kuulumattomana perheyrityksenä emme ole sidottuja tiettyihin merkkeihin, vaan voimme vapaasti vertailla ja valita kokonaisvaltaisesti parhaat tuotteet valikoimiimme.

Ostamme monet tuotteemme isoissa tukkuerissä, joiden edulliset hinnat siirrämme suoraan asiakkaiden eduksi myös pienemmissä erissä. Edullisen hintatason takaamme myös omalla maahantuonnillamme. Esillä myös poistoeriä ja muita huipputarjouksia!

Olemme tehneet myös verkkokaupastamme ostamisen mahdollisimman edulliseksi. Yli sadan euron tilaukset ilman toimituskuluja!* Muissa tilauksissa veloitamme vain ehtojemme mukaiset toimituskulut: ei pientoimitusrajoja, -lisiä tai muitakaan ylimääräisiä kuluja.

* katso tarkemmat tiedot toimitusehdoista

…TURVALLISTA

Verkkokauppamme on tuorein lisäys Poratuulen palveluihin. Peruskivemme on edelleenkin oma perinteinen myymälä Kouvolan keskustan tuntumassa.

Verkkokaupassamme myytävänä olevat tuotteet löytyvät pääsääntöisesti samaan hintaan myös myymälästämme – ja meidät tavoittaa joka arkipäivä aukioloaikojemme puitteissa puhelimella, sähköpostilla, tai vierailemalla liikkeessämme.

Poratuuli on valinnut valikoimiinsa merkkituotteita tunnetuilta ja arvostetuilta valmistajilta ja tavarantoimittajilta taatakseen hyvän laadun sekä luotettavuuden myös takuu- ja varaosa-asioissa.

Poratuuli Oy on vuonna 1997 perustettu perheyritys. Asiakaskuntaamme kuuluu niin yksityisasiakkaita kuin pieniä ja isompia yrityksiäkin. Palvelemme laajalti myös alueen kouluja sekä muita yhteisöjä.

Noudatamme kaikessa kaupankäynnissämme hyviä kauppatapoja. Verkkokauppamme toimii kuluttajasuojalakien etäkaupan ohjeiden ja säädösten mukaisesti.

YHTEYSTIEDOT

Poratuuli Oy

Käynti- ja postiosoite: Kappelikatu 11, 45130 Kouvola
Puhelin: (05) 375 8277
Sähköposti: poratuuli(at)kymp.net
Kotisivut: www.poratuuli.fi

Y-tunnus: 1091358-3

Toimitusjohtaja: Miikka Mikkola

Copyright © Poratuuli.