PUUNKÄSITTELYAINEET JA MUUT SORVAUSTARVIKKEET


Poratuuli palvelee sorvareita myös viimeistelyvaiheessa. Varasto-ohjelmassamme niin perinteiset hiomatarvikkeet kuin suositut Abranet-hiomaverkotkin.

Pintakäsittelyyn tarjoamme esimerkiksi perinteistä Rustin's Danish Oilia sekä huolettomia ja helppokäyttöisiä luonnonvahoja. Toimitamme myös Kymen Palokärjen tuotteet.

Öljyjen, vahojen ja lakkojen ensisijaisena tarkoituksena on suojata kappaletta esimerkiksi lialta ja kosteudelta. Oikea pintakäsittely tuo suojan lisäksi myös näyttävyyttä tuotteeseen: niin öljyillä kuin kuin vahoillakin saadaan puun pintaan kiiltoa, mutta myös lisää syvyyttä puun sävyihin.

Markkinoilla on erittäin runsaasti erilaisia ja eri merkkisiä puunkäsittelyaineita. Eri puulajeille ja käyttötarkoituksiin kannattaakin kokeilla ja pyrkiä valitsemaan toimivin ja omaa makua miellyttävin käsittelyaine.

Poratuulen valikoimista löydät myös kaiken muun tarpeellisen puunsorvaamiseen: esimerkiksi sorvattavien kynien sisuskalut ja eksoottiset puuaihiot, sorvien istukat, laipat, veto- ja vastakärjet sekä muut osat, pitkänreiänporat jne...
Kysy lisää tai selaa tuotteita verkkokaupastamme.