Poratuuli Oy


Poratuuli Oy on vuonna 1997 perustettu sähkötyökalujen ja puuntyöstökoneiden palveleva erikoisliike. Myymälämme sijaitsee Kouvolan keskustassa, mutta harjoitamme myös tukku- ja postimyyntiä.

Avasimme loppuvuodesta 2009 myös verkkokaupan.

Asiakaskuntaamme kuuluu niin yksityisasiakkaita kuin pieniä ja isompia yrityksiäkin. Palvelemme laajalti myös alueen kouluja.

Vahvuuksiamme ovat asiantunteva palvelu, laaja ja laadukas valikoima, kilpailukykyiset hinnat sekä nopeat toimitukset.

Edustukseemme kuuluvat käytännössä kaikki tunnetut laatumerkit. Tuomme lisäksi itse maahan muun muassa englantilaisia Crown-sorvitalttoja, saksalaisia Edessö-sirkkelinteriä sekä belgialaisia Wivamac-puusorveja.

Koneiden ja työkalujen lisäksi myymme myös varaosia kaikkiin laatumerkkeihin. Kunnostamme tai kunnostutamme myös tylsät terät sekä rikkinäiset koneet.

Näiltä sivuilta löydät tuotevalikoimamme esittelyn lisäksi hyödyllistä perustietoa eri työkaluista ja tarvikkeista. Osa tekstistä on julkaistu aiemmin Seppo Mikkolan kirjoittamassa Sähkötyökalukirjassa (Poratuuli, 2002).

Sivuilla on esillä vain murto-osa laajasta valikoimastamme. Oli siis mielessäsi mitä tahansa, niin ota reippaasti yhteyttä ja pyydä tarjous!