Famag Bormax HM-oksapora 22mm

Tarjoushinta 59,80 € Normaalihinta 75,50 €
Tuotekoodi
1663.022

Erittäin korkealaatuinen kovametallihampainen oksaporanterä. Yksittäiskappale poistohintaan!

Bormax® on saksalaisen Famagin kehittämä paranneltu painos perinteisestä oksa/saranaporatyypistä. Suunniteltu etenkin kovien puulajien ja syvempien upotusreikien poraamiseen, mutta on suositeltu ja erittäin suosittu terä myös yleiskäyttöön puusepille, nikkareille, kalusteasentajille ja soitinrakentajille.

Patentoidun aaltomaisen hammastuksen ja erikoisprofiloidun rungon ansiosta Bormax pureutuu puuhun selvästi tavallista oksaporaa tehokkaammin, pienemmällä kitkalla ja kestää myös terävänä perinteisiä oksaporatyyppejä pidempään.

HM-sarjan terässä on kovametalliset leikkuu- ja viiltoterät. Kovametalliteriä käytetään esimerkiksi teollisuudessa, jossa reikiä porataan paljon. Soveltuu kuitenkin erinomaisesti myös sellaiselle harrastajalle, joka joutuu poraamaan esimerkiksi vaneria tai muita materiaaleja, jotka tylsyttävät nopeasti tavalliset terät.

  • Halkaisija: 22 mm
  • Kokonaispituus: 90 mm
  • Kiinnitysvarsi: 10 mm

Valmistaja: Famag
Oksa- eli saranapora on suosittu poratyyppi, jota käytetään niin upotuksiin kuin läpiporauksiinkin. Sillä saa tehtyä tarkan ja siistin reiän puuhun tai levyyn. Mallin etuna on myös hyvin lyhyt piikkikärki, eli upotukset saa tehtyä lähes tasapohjaisiksi. Oksaporien perinteisiä käyttökohteita ovat olleet oksakohtien poraamiset pois laudoista sekä kalustesaranoiden upotusreikien poraaminen, mutta nykyään teriä käytetään mitä moninaisimmissa nikkarointikohteissa.

Lisätietoja
Keskimääräinen toimitusaika, jos tuotetta ei ole varastossa noin 2-3 viikkoa
Kirjoita arvostelusi
Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat jättää arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo tili
To Top