KÄYTETTY Milwaukee M12 tarkastuskamera (2310-21)

127,00 €
Tuotekoodi
110220-2310-21

Käytetty akkukäyttöinen tarkisttuskamera + kaksi akkua. Huom: ei sisällä laturia.

Milwaukee M12-sarjan akkukäyttöinen tarkistuskamera. Amerikkalaisen sarjan laite (tuotenumero 2310-21). Erittäin siisti ja vähän käytetty.

Värillisellä LCD-näytöllä, zoom-toiminnolla, LED-valolla ja säädettävällä valonkirkkaudella. Kamerapään halkaisija noin 17 mm ja taipuisan kaapelin pituus noin 95 cm.

Mukana salkku, alkuperäinen ohjekirja ja kaksi 12-volttista toimivaa akkua, mutta ei laturia. Kone ja akku ovat yhteensopivia kaikkien Milwaukee M12-sarjan koneiden, akkujen ja laturien kanssa.

 


 

Huom: käytetyille tavaroille ei voida myöntää takuuta. Olemme kuitenkin testanneet kaikki myynnissä olevat tuotteet ja ne myydään toimintakuntoisina, mikäli toisin ei erikseen mainita. Pyrimme kertomaan tuotekuvauksessa myös mahdollisista vioista tai puutteista. Mikäli käytetty tuote ei kuitenkaan jostain syystä toimisi tai vastaisi muuten odotuksia, on verkkokaupastamme tilatuilla tuotteilla normaali palautusoikeus. Koneet ja työkalut ovat myös nähtävillä ja kokeiltavissa liikkeessämme Kouvolassa.

Lisätietoja
Keskimääräinen toimitusaika, jos tuotetta ei ole varastossa Ei
Kirjoita arvostelusi
Vain rekisteröityneet asiakkaat voivat jättää arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai luo tili
To Top