Takuuehdot ja tuotepalautukset

PALAUTUKSET

Poratuuli Oy noudattaa kuluttajasuojalain mukaisia ohjeita ja säännöksiä etämyynnissään. Verkkokaupastamme ostetuilla tuotteilla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus tuotteen ollessa käyttämätön, virheetön ja alkuperäisessä paketissaan, eli niin että se on edelleen myyntikelpoinen.

Palautusoikeus ei koske käyttöön otettuja tai varta vasten asiakkaalle tehtyjä tai tilattuja tuotteita (esimerkiksi tehtaalta tilatut varaosat tai mittatilauksena teetetyt vannesahanterät ja hiomanauhat).

Voit palauttaa tuotteet Postin asiakaspalautuksena tai muulla erikseen kanssamme sovitulla tavalla. Emme lunasta jälkivaatimuksena lähetettyjä palautuksia.

Ilmoita palautuksen yhteydessä haluatko palautettavan tuotteen tilalle jonkun muun tuotteen vai hyvityksen tilillesi.


TAKUU

Verkkokaupastamme ostetuilla tuotteilla on normaali valmistajan tai maahantuojan myöntämä tuotekohtainen takuu. Koneiden ja laitteiden osalta takuu on voimassa vuoden ostopäivästä, ellei toisin mainita.

Takuutapauksissa voit olla yhteydessä joko meihin, maahantuojaan/valmistajaan tai maahantuojan/valmistajan valtuuttamaan viralliseen takuuhuoltoon.

Monet merkit tarjoavat tuotteilleen takuuajan pidennystä esimerkiksi kolmivuotiseksi: lisätakuun käyttöönottaminen saattaa vaatia rekisteröitymistä tuotteen mukana toimitettavien maahantuojan tai valmistajan ohjeiden mukaisesti.

Ajantasaiset lisätiedot ja tarkennukset takuuehdoista löydät maahantuojien/valmistajien sivuilta.


Esimerkkejä merkkikohtaisista lisätakuista:

AEG: AEG tarjoaa kaikille käyttäjille pidennetyn takuun jopa 6 vuodeksi sähkötyökaluille ja 3 vuodeksi akuille ja latureille. Pidennetty takuu koskee työkaluja, akkuja tai latureita, jotka rekisteröidään AEG:n kotisivuilla 30 päivän sisällä ostopäivästä.

Milwaukee: Takuu on ammattikäytössä 1 vuosi työkaluille, akuille ja latureille, yksityiskäytössä takuu on 2 vuotta. Joissain tapauksissa takuuaikaa työkaluille ja akuille voidaan pidentää rekisteröimällä tuote internetissä. Loppukäyttäjä on velvollinen rekisteröimään uuden työkalunsa tai akkunsa 30 päivän sisällä ostohetkestä. M18 naulaimet (M18 CN180GS & M18 CN160GA) eivät kuulu takuulaajennuksen piiriin.

Metabo: Saat Metabo koneellesi, latureille, istukoille ja muille koneen osille kolmen vuoden pidennetyn takuun rekisteröimällä koneesi Metabon kansainvälisellä huoltosivustolla osoitteessa www.metabo-service.com. Rekisteröinti tulee tehdä neljän viikon kuluessa ostopäivästä.

Flex ja muut H&H Tuonti Oy:n maahantuomat koneet: H&H Tuonti Oy myöntää maahantuomilleen laitteille kahden vuoden takuun, lukuun ottamatta yrityksiä joille takuu on 1 vuosi. Takuu alkaa siitä hetkestä, jolloin laite on myyty loppukäyttäjälle. Rekisteröimällä lisäät ostamasi koneen takuuaikaa 12 kk:lla (ei koske FLEX-akkukoneita, joiden perustakuuaika on jo valmiiksi 36 kk). Huomioithan, että lisätakuu on voimassa ainoastaan, kun rekisteröit laitteen 2 viikon sisällä ostopäivämäärästä.

Festool: Kaiken kattava SERVICE all-inclusive -paketti sisältää palveluita, jotka ovat räätälöity täyttämään työhösi liittyvät vaatimukset. Voidaksesi käyttää "kolmen vuoden korjauskustannussuojan", "kolmen vuoden varkaussuojan", "varaosien 10 vuoden saatavuustakuun" ja "15 päivän tyytyväisyystakuun" tarjoamia palveluita, sinun täytyy tehdä työkalun ilmainen rekisteröinti 30 vrk sisällä ostopäivästä netissä osoitteessa www.festool.fi

Bosch (vihreän sarjat koneet): Bosch myöntää yksityiskäytössä oleville työkaluille kahden vuoden takuun. MyBosch-palvelun avulla voit lisäksi pidentää uuden ostamasi vihreän Bosch-sähkö-, puutarha- tai mittatyökalun takuun kolmeen vuoteen. Tätä varten sinun on kirjauduttava MyBosch-palveluun ja rekisteröitävä työkalusi 4 viikon sisällä sen ostamisesta.

Bosch (sinisen sarjan koneet): Perustakuuaika ammattikäytössä on 12 kk ja yksityiskäytössä 24 kk. Voidaksesi hyödyntää takuuajan pidennystä, sinun tarvitsee rekisteröidä ostamasi laite, litiumioniakku tai -latauslaite Internetissä neljän viikon kuluessa sen ostamisesta. Rekisteröidyn tuotteen takuuaika on joko 3 tai 2 vuotta. 3 vuoden takuu koskee kaikkia Boschin sinisiä ammattisähkötyökaluja ja mittalaitteita. Poikkeuksena ovat korkeataajuustyökalut, teollisuusakkuruuvinvääntimet ja paineilmatyökalut, mukana toimitetut lisävarusteet sekä akut ja laturit. 2 vuoden takuu akuille ja latauslaitteille käsittää kaikki Boschin siniset ammattitason litiumioniakut ja latauslaitteet.

Black&Decker: Takuuaika koneilla on aina 24 kk.

Tormek: Malli T8: takuuaika 7 vuotta sekä ammatti- että yksityiskäytössä, malli T4: takuuaika ammattikäytössä 2 vuotta, yksityiskäytössä 7 vuotta. Ohjaimet ja tarvikkeet 2 vuotta.

Proxxon: Koneiden takuuaika on 2 vuotta

Wolfcraft: Perustakuuaika on vuosi ja ammattikäytössä takuu on aina vuosi. Yksityiskäytössä osalla tuotteista on takuuaika 5 tai 10 vuotta. Pidempi takuuaika on merkitty myyntipakkaukseen.

Crown Hand Tools: Maahantuomillemme Crown-työkaluille myönnetään elinikäinen valmistus- ja materiaalitakuu.

To Top