Beaver Craft

Beaver Craft
Beaver Craft on ukrainalainen puukäsityökaluihin erikoistunut valmistaja. Beaver Craftin laaja tuotevalikoima sisältää runsaasti erilaisia veitsiä, puukkoja, kovertimia ja talttoja esimerkiksi puun veistoon, vuolemiseen ja kaivertamiseen. Hinta/laatu-suhteeltaan erinomaiset tuotteet sopivat niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin harrastajalle!
Desc

Tuotteet 25-28 / 28

View as Ruudukko Luettelo
per sivu
  1. Beaver Craft SK3 Long vuolurauta
    34,50 €
    Beaver Craft SK3 Long vuolurauta

    Poikkeuksellinen pitkällä puukahvalla oleva loivaprofiilinen koverrin puutöihin. Teroitettu kahdelta puolelta, soveltuu sekä oikea- että vasenkätisille käyttäjille.

    Lisätietoja
  2. Beaver Craft SK4S vuolurauta
    32,00 €
    Beaver Craft SK4S vuolurauta

    Loivaprofiilinen, pitkävartinen koverrin esimerkiksi kulhojen, kauhojen ja kuksien kaivertamiseen. Oikeakätinen, teroitettu vain yhdeltä puolelta. Pitkällä tammikahvalla, mukana nahkasuojus.

    Lisätietoja
  3. Beaver Craft SK5R vuolurauta
    32,00 €
    Beaver Craft SK5R vuolurauta

    Pitkäkahvaisempi koverrin esimerkiksi kuksan, kulhojen ja kauhojen tekoon sekä pahkatöihin. Teroitettu kahdelta puolelta, soveltuu sekä oikea- että vasenkätisille käyttäjille. 

    Lisätietoja
  4. Beaver Craft SK5S vuolurauta
    36,50 €
    Beaver Craft SK5S vuolurauta

    Pitkäkahvaisempi koverrin esimerkiksi kuksan, kulhojen ja kauhojen tekoon sekä pahkatöihin.  Teroitettu kahdelta puolelta, soveltuu sekä oikea- että vasenkätisille käyttäjille. Sisältää nahkasuojuksen.

    Lisätietoja
Desc

Tuotteet 25-28 / 28

View as Ruudukko Luettelo
per sivu
To Top