Beaver Craft

Beaver Craft
Beaver Craft on ukrainalainen puukäsityökaluihin erikoistunut valmistaja. Beaver Craftin laaja tuotevalikoima sisältää runsaasti erilaisia veitsiä, puukkoja, kovertimia ja talttoja esimerkiksi puun veistoon, vuolemiseen ja kaivertamiseen. Hinta/laatu-suhteeltaan erinomaiset tuotteet sopivat niin aloittelijalle kuin kokeneemmallekin harrastajalle!
Desc

Tuotteet 25-30 / 30

View as Ruudukko Luettelo
per sivu
  1. Beaver Craft SK2 Oak vuolurauta
    24,50 €
    Beaver Craft SK2 Oak vuolurauta

    Perinteinen koverrin esimerkiksi kuksan, kulhojen ja kauhojen tekoon sekä pahkatöihin. Oikeakätinen, teroitettu vain yhdeltä puolelta. Hieman normaalia pidemmällä tammikahvalla.

    Lisätietoja
  2. Beaver Craft SK2 vuolurauta
    24,50 €
    Beaver Craft SK2 vuolurauta

    Perinteinen koverrin esimerkiksi kuksan, kulhojen ja kauhojen tekoon sekä pahkatöihin. Oikeakätinen, teroitettu vain yhdeltä puolelta. Peruskahvalla.

    Lisätietoja
  3. Beaver Craft SK3 Long vuolurauta
    34,50 €
    Beaver Craft SK3 Long vuolurauta

    Poikkeuksellinen pitkällä puukahvalla oleva loivaprofiilinen koverrin puutöihin. Teroitettu kahdelta puolelta, soveltuu sekä oikea- että vasenkätisille käyttäjille.

    Lisätietoja
  4. Beaver Craft SK4S vuolurauta
    32,00 €
    Beaver Craft SK4S vuolurauta

    Loivaprofiilinen, pitkävartinen koverrin esimerkiksi kulhojen, kauhojen ja kuksien kaivertamiseen. Oikeakätinen, teroitettu vain yhdeltä puolelta. Pitkällä tammikahvalla, mukana nahkasuojus.

    Lisätietoja
  5. Beaver Craft SK5R vuolurauta
    32,00 €
    Beaver Craft SK5R vuolurauta

    Pitkäkahvaisempi koverrin esimerkiksi kuksan, kulhojen ja kauhojen tekoon sekä pahkatöihin. Teroitettu kahdelta puolelta, soveltuu sekä oikea- että vasenkätisille käyttäjille. 

    Lisätietoja
  6. Beaver Craft SK5S vuolurauta
    36,50 €
    Beaver Craft SK5S vuolurauta

    Pitkäkahvaisempi koverrin esimerkiksi kuksan, kulhojen ja kauhojen tekoon sekä pahkatöihin.  Teroitettu kahdelta puolelta, soveltuu sekä oikea- että vasenkätisille käyttäjille. Sisältää nahkasuojuksen.

    Lisätietoja
Desc

Tuotteet 25-30 / 30

View as Ruudukko Luettelo
per sivu
To Top